Postanite jedan od naših 100 000 zadovoljnih kupaca!

Dostava i plaćanje

Dostava


Dostavu vršimo koristeći usluge General Logistics Systems Croatia d.o.o. u čijoj je dostava isključivoj nadležnosti.  Na području kopnene Hrvatske, u svakom gradu i naselju, paketi su dostavljani sljedeći radni dan od preuzimanja, tijekom radnog vremena (od 8-17 sati). Tranzitna vremena za otoke provjerite sa GLS službom za klijente. Nakon preuzimanja paketa u domaćoj distribuciji primatelj je obaviješten od strane GLS-a putem e-maila o uručenju sljedećeg radnog dana, adresi dostave i eventualnom iznosu pouzeća. Drugu e-mail poruku primatelj dobiva na dan dostave s 3-satnim vremenskim intervalom za očekivano vrijeme dostave. Nakon neuspjelog pokušaja dostave primatelj dobiva obavijest i može odabrati jednu od 5 mogućnosti za sljedeću dostavu (dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme, osobno preuzimanje u GLS depou, odbitak pošiljke te davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu).

Proizvodi koji su označeni kao Dostupno su dostupni za narudžbu. Obično ove proizvode šaljemo najkasnije sljedeći radni dan od slanja narudžbe, odnosno dospijeća uplate u slučaju virmanskog plaćanja.

Proizvodi koji su označeni kao Rasprodano trenutno nisu dostupni za narudžbu. Moguće je da će ovi proizvodi opet biti dostupni o čemu kupac po upitu može dobiti obavijest.

Informacije o stanju dostupnosti su orijentacijske. Stanje zaliha ažurira se dvaput tjedno, stoga je moguće da će pošiljke biti spremne za otpremu najkasnije osmi radni dan od dana narudžbe o čemu će kupac biti pravovremeno obaviješten!

Plaćanje


Plaćanje je trenutno moguće na dva načina:

  • Pouzećem (otkupnina) - iznos iz narudžbe platit ćete prilikom preuzimanja pošiljke s naručenim proizvodima djelatniku GLS-a. 
  • Uplatom na žiro-račun - nakon primitka narudžbe poslat ćemo Vam na Vašu e-mail adresu ponudu s podacima o ukupnom iznosu iz narudžbe i broj našeg žiro-računa s pozivom na broj. Navedeni iznos potrebno je uplatiti na naš žiro-račun (npr. virmanom, putem internetskog bankarstva i sl.) i mi ćemo Vam nakon uplate poslati naručene proizvode.

Poštarina


Cijena dostave je sljedeća:

  • Plaćanje pouzećem (otkupnina) - 29 kn
  • Plaćanje uplatom na račun - 20 kn